Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Каросерия

Инструмент за разглобяване на букси и пинове 18 части
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-AT18R
Комплект 18 части за разединяване на букси, пинове и електрически конектори. Комплектът се използва  при автомобили, електричеството, лодки и др. Малките размери и ергономичната форма позволяват бързи и прецизни операции по разединяване без повреждане на свързващите елементи.Окомплектовка:6 тръ..
15.00 лв
Купи
Марка: Asta/Satra Код: JF51P
Клещи за бертване и щанцоване на ламарина по каросерията на автомобили. С въртяща се глава за по удобна работа на труднодостъпни места. Подходящ за ламарина до 1 мм дебелина.Технически спецификации:Диаметър на отвора за пробиване: 5 мм.Обща дължина: 285мм.Обща ширина: 110 мм.Дълбочина на челюстите: ..
49.00 лв
Купи
Инструмент за премахване/монтиране на дръжки на врати VW Инструмент за премахване/монтиране на дръжки на врати VW
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: A-FT173H
Използва се за демонтиране и монтиране на външната дръжка на вратата на автомобили VAG.Подходящи за:VW: Arteon след 2017, Atlas след 2017, Caddy след 2016, Golf Sportsvan след 2015, Passat след 2015, Polo след 2017 на, Tiguan след 2016, Touran след 2016 и др.Audi: ..
19.00 лв
Купи
Инструмент за ремонт на калници - ролване Инструмент за ремонт на калници - ролване
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-FVT12M
Този инструмент за ремонт на калници може да увеличи разстоянието между гумата и калника, за да пасне на по-големи гуми, да поправи вдлъбнатината или повредата на калника.Ролката на инструмента използва малко колело, направено от пластмаса, за да се търкаля напред и назад по арката на колелото, изра..
72.00 лв
Купи
Скоба за акумулаторни клеми, чистачки и лагери Скоба за акумулаторни клеми, чистачки и лагери
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-BWA
Скоба за акумулаторни клеми, рамене на чистачки и лагери.Използва се лесно премахнете клемата на акумулатора, без да повредите клемата на батерията.Лесно и безопасно премахване на заседналото рамо на чистачката.Отвор на челюстта: 1/16" - 1-1/16" (6-28 мм).Външен диаметър: 1-7/8" (48 мм)...
18.00 лв
Купи
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

            Каросерийните ремонти са важна част от работата в автосервизите.Забързаното ни ежедневие, натовареният трфик както и природни явления като градушките допринасят за много различни по вид и размер на щетите проишествия.Възстановяването на профила и цвета на автомобила е трудна работа, която изисква не само опитен професионалист но и специализирани инструменти.

     Инструментите за каросериини ремонти се делят според предназначението си на:инструменти за разглобяване и разоборудване на автомобила-щипковадачи,скоби за чистачки,специални отвертки фрезери и свредла за точкоеи заварки и др, за огъване и изправяне-тенекеджийски чукове, пети, профили, клещи, разпъвачки и др, за обработване на детайлите-орбитални шлайфове, блокчета за шкурка, телоподаваши,  машини за полиране и др. за боядисване пистолети за боя, компресори и др,Според вида си те се делят на:ръчни, електрически,пневматични и хидравлични.

    Инструменти.орг предлага висококачествени инструменти предназначени за професионална употреба.

Филтър за продукти