Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Охладителна система

Клещи за водни съединения Клещи за водни съединения
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: A-778B
Клещи за водни съединения - тип заключващи се.Подходящи за скобите на гумени маркучи за автомобили от следните марки:Fiat, VW-Audi, Citroen, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault и др.Вградената разтягаща пружина улеснява работата с клещите.Дръжките са покрити с PVC облицовка, което гарантира комфорт при..
14.00 лв
Купи
ТЕСТЕР ЗА ВОДНА ПОМПА НА ОХЛАДИТЕЛНАТА СИСТЕМА 0-15 PSI ТЕСТЕР ЗА ВОДНА ПОМПА НА ОХЛАДИТЕЛНАТА СИСТЕМА 0-15 PSI
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-8WPT15
Инструмент затестване на функционирането на водни помпи на охладителната система с механично задвижване на автомобили при работещ двигател.Помага за идентифициране на проблема на помпата и количеството на охладителната течност преминаващо през нея. Успешно можете да индифицирате неработеща или блоки..
47.00 лв
Купи
Тестер за проверка на изгорели газове в охладителната система
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: A-1025B
Уредът позволява лесна диагностика и бързо откриване на повреда на гарнитурата на главата или самата глава.  Принципът на работа на уреда се основава на измерване на съдържанието на CO2 в охладителната система. Реакционната течност в тестовата камера ще реагира с газовете от охладителната систе..
72.00 лв
Купи
Течност за блоктестер за двигатели - универсална 0.250л.
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: a-1025b-1
Течност за тестер за изгорели газове -  0.250л.ВНИМАНИЕ:Винаги изхвърляйте тестова течност, която е дала положителен резултат (променила е цвета си в ЖЪЛТО) . Не се опитвайте да връщате химикала обратно в бутилката, дори ако тестът е дал отрицателен резултат (течността е останала СИНЯ..
22.00 лв
Купи
Комплект за проверка на охладителната с-ма 27 ч. Комплект за проверка на охладителната с-ма 27 ч.
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-27PT
Комплекта от 27 части е идеален за тестване на течове от охладителната система, както и за бърза смяна на охлаждащата течност. Маркирани са в различни цветове, за да изберете правилната капачка за тестване.  Включва: Помпа с маркуч с обхват на измерване 0-35 psi (0-2,5 бара).17 броя различни по..
195.00 лв
Купи
Комплект за проверка на охладителната с-ма 33 части
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-33PT
Когато става въпрос за поддържането на автомобили в оптимално състояние, един от ключовете към успеха е правилната диагностика на охладителната система. Комплектът за проверка на охладителната система от 33 части, произведен от водещия производител SATRA, представлява набор от специализирани ин..
225.00 лв
Купи
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)

Голям набор от инструменти за тестване на охладителна система. В категорията ще намерите инструменти за тестване на радиатори, маркучи, блок тестер, клещи и др.

Филтър за продукти