Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Електрически автомобили

Марка: Asta/Satra Код: A-TA5EC
Специализирана вложка с 5 точков профил за широка употреба при автомобилите на Tesla - ERP10.Подходяща за монтаж на предната броня и държачите за регистрационен номер на превозни средства Tesla S.За електрическите връзки и конектори на Tesla Model 3.Параметри:Размер: ERP10.Материал: хром-ванади..
15.00 лв
Купи
Марка: Asta/Satra Код: A-TA38SR
Специализирана вложка предназначена за демонтаж и монтаж на горните гайки, закрепващи предния амортисьор в автомобили Tesla Model 3.Вътрешният магнит, поставен върху пружината, осигурява задържането на гайката по време на работа.Тънкостенна за по-добър достъп в затворени пространства.Параметри:Разме..
18.00 лв
Купи
Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla 3, S, Y & X Комплект 4бр. гумени подложки за крик за Tesla 3, S, Y & X
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-TA4JP
Комплект подложки за повдигане на Tesla защитаваща батерията при повдигане на крик или подемник.Използват се за повдигане на Tesla модел 3, S, Y & X предпазвайки акумулатора или шасито на автомобила от повреда и може да осигури перфектна защита.Подложката за крика е изработена от здрава черна гу..
24.00 лв
Купи
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

За да поддържате и ремонтирате електрически автомобили, може да са Ви необходими различни инструменти, в зависимост от проблема, който трябва да решите. Някои от общите инструменти, които се използват за работа с електрически автомобили, са:

  • Ключове: Тези инструменти се използват за затягане и отвиване на болтове и гайки, които държат различните части на електрическия автомобил. Те могат да бъдат фиксирани или регулируеми, в зависимост от размера на болта или гайката.
  • Вложки:  Използват за развиване и завиване на болтове и гайки, които са трудно достъпни или имат специална форма. Те са прикрепени към дръжка или за захващане с квадрат 1/4, 3/8 и 1/2, който осигуряват правилно захващане за завъртане. Те могат да бъдат стандартни или специални, в зависимост от формата и размера на болта или гайката.
  • Отвертки: Подходящ инструмент за отвиване и завиване на винтове, които държат различните части на електрическия автомобил. Те могат да бъдат ръчни ( с изолация и без изолация) или електрически. Много често могат да имат различни видове накрайници, в зависимост от формата на главата на винта.
  • Клещи: Инструмента се използват за хващане, държане, рязане, кримпване или издърпване на различни кабели и детайли, като кабели, терминали, щифтове или щипки. Те могат да имат различни видове челюсти, в зависимост от формата и размера на обекта. Предлагат се с изолация и без нея.

Това са само някои от инструментите, които може да са ви необходими за ремонт на електрически автомобили. За повече информация за различните модели и характеристики на инструменти за електрически автомобили, можете да разгледате категорията.

Филтър за продукти