Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Спирачна система

Вакуум помпа S-VPBB - Satra Вакуум помпа S-VPBB - Satra
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-VPBB
Ръчна вакуум помпа с манометърТествайте всички системи на двигателя, които работят с вакуумзапалителна.спирачна система. горивна. карбуратор. автоматична трансмисия. климатик.система за контрол на емисиите. газови уредби.Лесно обезвъздушаване на спирачните системи...
34.00 лв
Магнитна стойка с индикаторен часовник Магнитна стойка с индикаторен часовник
Топ продукт -10%
Марка: Asta/Satra Код: S-MAHO2
Автоматична магнитна стойка с часовник от  0-10 mm с изключителна точност до 0,01 mm е отличен, висококачествен измервателен комплект. Това е един от основните инструменти, използвани в индустриалната автоматизация, необходим за управление на машини и работа в работилници. Стойката е фабрично о..
45.00 лв 49.80 лв
Купи
Тестер за спирачна течност Тестер за спирачна течност
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-5LFT
Този електронен тестер на спирачна течност  измерва електропроводимостта и качеството по електронен път. Проводимостта се увеличава с увеличаване на съдържанието на влага. Този метод е много бърз и удобен за проверка.  При теста на спирачната течност всъщност се измерва какво е съдър..
14.00 лв
Купи
Вложка за задната ръчна спирачка EPB VW Golf 8 Вложка за задната ръчна спирачка EPB VW Golf 8
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: A-5BC11
Специална вложка с 5-ъгълен профил, предназначено за демонтаж и монтаж на задната ръчна спирачка EPB на автомобили VW Golf VIII.Параметри:Размер: 11 ммВисочина: 43 мм3/8" квадратМатериал: CR-V..
14.00 лв
Купи
Инструмент за огъване на тръбички
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: ROG300
Клещи за огъване на спирачни тръбички от 3мм. до 6мм. Изработена от алуминий и боядисана в синьо.С троен водач 90°, подходящ за тръбички 3мм (1/8"), 4,75мм (3/16") и 6мм (1/4") медни и алуминиеви.С разделител  45° и 90° и минимален радиус на огъване приблизително 15 mm...
22.00 лв
Купи
Инструмент за оформяне на краищата на спирачни тръбички
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: ROG201
Инструмент за оформяне на краищата на спирачни тръбички.Предназначен за оформяне на краищата на спирачните тръби;Малки размери улесняващи работата; Работи с тръбички с размер 3/16"...
98.00 лв
Купи
Марка: Asta/Satra Код: A-ROG203
Удобен, лесен и бърз инструмент за ремонт на спирачни тръбички 3/16" и 4,75мм.Компактният дизайн може да се използва в тесни пространства за направа/ремонт на спирачната тръбичка.Включен позиционен болт.Включена смазваща грес...
159.00 лв
Купи
Инструмент за оформяне на спирачни тръбички DIN 4.75mm Инструмент за оформяне на спирачни тръбички DIN 4.75mm
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: ROG202
Инструмент за оформяне на краищата на спирачни тръбички. Предназначен за оформяне на краищата на спирачните тръби;Малки размери улесняващи работата; Работи с тръбички с размер 4.75мм;..
72.00 лв
Купи
Комплект за почистване на главини
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: HUBC2
Професионални четки за почистване на главини на колела, спирачни дискове и други предмети, които изискват почистване от нагар и корозия.Допустима скорост за дискове 7000 rpm.1 – диск (4-1/4″=105mm)2 - диск (2-1/4″=65mm)..
62.00 лв
Купи
Марка: Asta/Satra Код: 21PD
Специално проектирана да позволи на спирачните дискове да бъдат издърпани от задвижващия фланец, когато от корозия и мръсотия залепват дисковете на място. Може да се използва за избутване на задвижващия вал навън, където достъпът позволява. Комплекта влючва:Издърпвач на спирачен диск с широко р..
95.00 лв
Купи
Стоманена телена четка цилиндрична 1/4 18мм. Стоманена телена четка цилиндрична 1/4 18мм.
Ново Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-SWB18
Надеждно и прецизно почистване на корозия и ръжда дава възможност да въведете нови стандарти на работа в сферите, изискващи безупречна чистота и подготовка на повърхности. Заложете на висококачествената цилиндрична стоманена четка от нашия каталог и забравете за всякакви компромиси. Създад..
2.40 лв
Купи
Стоманена телена четка цилиндрична 1/4 22мм. Стоманена телена четка цилиндрична 1/4 22мм.
Ново Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-SWB22
Във високи рабoтни изисквания, автосервизните и индустриални среди се нуждаят от поддръжка в нивото на качеството. За целта е предлагаме нашата 22мм цилиндрична стоманена телена четка, адаптирана за ефикасното и изтънчено почистване на отвори, изглаждане на корозия и ръжда от метални повър..
2.40 лв
Купи
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)

Инструменти за ремонт на спирачни системи.

Филтър за продукти