Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Клещи

Марка: Asta/Satra Код: JF51P
Клещи за бертване и щанцоване на ламарина по каросерията на автомобили. С въртяща се глава за по удобна работа на труднодостъпни места. Подходящ за ламарина до 1 мм дебелина.Технически спецификации:Диаметър на отвора за пробиване: 5 мм.Обща дължина: 285мм.Обща ширина: 110 мм.Дълбочина на челюстите: ..
49.00 лв
Купи
Клещи за водни съединения Клещи за водни съединения
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: A-778B
Клещи за водни съединения - тип заключващи се.Подходящи за скобите на гумени маркучи за автомобили от следните марки:Fiat, VW-Audi, Citroen, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault и др.Вградената разтягаща пружина улеснява работата с клещите.Дръжките са покрити с PVC облицовка, което гарантира комфорт при..
14.00 лв
Купи
Клещи за горивен филтър Satra
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-DFP12
Клещи за горивен филтър  SatraЗа сваляне и подмяна на връзките на горивният филтър и към горивопроводите.Предназначение: Audi, VW, Alfa, Fiat, Lancia, Volvo. Дължина 220мм...
15.60 лв
Купи
Марка: Asta/Satra Код: S-FL2
Клещи за разкопчаване на бързи връзки на горивопроводи са специално проектирани инструменти, които разкопчава връзките на горивопроводи към горивен филтър. Подходящи са за автомобили от марки като MERCEDES, FORD, MAZDA, VW, AUDI, OPEL, FIAT, GM, BMW. Отговорният сервиз или шофьор на автомобил т..
9.90 лв
Купи
Марка: Asta/Satra Код: WS2410
 Със своите автоматични функции, тези кабелни клещи са незаменим инструмент за оголване и кримпване на вашите кабели. Самите клещи осигуряват лесно сваляне на кабел и изолация, както и кримпване на изолирани и неизолирани клеми, без необходимост от предварителна настройка. Освен това дръжките н..
25.00 лв
Купи
Клещи за кримпване саморегулиращи 0.25-10 мм² Клещи за кримпване саморегулиращи 0.25-10 мм²
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: A-MCP237
Тези саморегулиращи клещи за кримпване ASTA A-MCP237 са вашата идеална помощник, когато става въпрос за сигурни и перфектни връзки. С работен обхват от 0.25-10 мм², тези клещи се справят леко и ефективно с всякакъв вид кабели. С дължина от 175 мм те са компактни и лесни за използване. Но това н..
20.00 лв
Купи
Накрайници за разглобяване на бързи връзки 7 части Накрайници за разглобяване на бързи връзки 7 части
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: A-1827
Комплект инструменти за разглобяване на бързите връзки на климатична и горивна система от 7 части.Изработен от висококачествена ABS пластмаса издържаща на ежедневна употреба.Комплекта включва:1/4-инчов инструмент за бързо разединяване.5/16-инчов инструмент за бързо разединяване.3/8-инчов инструмент ..
10.00 лв
Купи
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)

В тази категория можете да намерите голям избор от специализирани клещи.

Филтър за продукти