Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Автоклиматици

Марка: Asta/Satra Код: S-AC6UV
Съдържание на комплекта:UV очилаБърз съединител за ниско налягане R134aАдаптер за свързванеАпликатор за UV багрилоUV фенерче, 3,7 V батерия захранване230 V зарядно устройствоКомплекта е подходящ за локализиране на течове в климатични системи с фреон R134a. Чудесен за откриване на течове на труднодос..
75.00 лв 85.00 лв
Купи
Марка: Asta/Satra Код: S-14FAS
Специализиран комплект адаптери от най-висококачествени материали, подходящи за почистване и изплакване на климатична система.Универсалните и бързи връзки позволяват лесно свързване за да провери за течове и да се промиване.Скобите и опорните плочи, включени в този комплект, могат да бъдат монтирани..
59.00 лв
Купи
Комплект маркучи за обслужване на климатици 3бр. - 1.5 м Комплект маркучи за обслужване на климатици 3бр. - 1.5 м
Ново
Марка: Asta/Satra Код: S-3AH15
Климатичните системи в автомобилите са изключително сложни и изискват прецизна поддръжка и сервизиране. Без подходящите инструменти, точната диагностика и ремонт може да се окаже трудно постижима задача. Изборът на надежден комплект маркучи за обслужване на климатици е от първостепенно зна..
23.60 лв
Купи
Манометри за пълнене на авто климатици Манометри за пълнене на авто климатици
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: AC134A
Професионален комплект за пълнене и тестване на херметичност на климатични системи. Съвместим с повечето климатични системи R22, R32, R134A R410,R404A в автомобилите и агрегати за охлаждане. Може да се използва в автомобилни, търговски и битови климатични и домашни хладилни системи.Окомплектовка:Ман..
89.90 лв
Купи
Накрайници за разглобяване на бързи връзки 7 части Накрайници за разглобяване на бързи връзки 7 части
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: A-1827
Комплект инструменти за разглобяване на бързите връзки на климатична и горивна система от 7 части.Изработен от висококачествена ABS пластмаса издържаща на ежедневна употреба.Комплекта включва:1/4-инчов инструмент за бързо разединяване.5/16-инчов инструмент за бързо разединяване.3/8-инчов инструмент ..
10.00 лв
Купи
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Филтър за продукти