Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Тестери

Вакуум помпа S-VPBB - Satra Вакуум помпа S-VPBB - Satra
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-VPBB
Ръчна вакуум помпа с манометърТествайте всички системи на двигателя, които работят с вакуумзапалителна.спирачна система. горивна. карбуратор. автоматична трансмисия. климатик.система за контрол на емисиите. газови уредби.Лесно обезвъздушаване на спирачните системи...
34.00 лв
Рефрактометър Рефрактометър
Топ продукт -22%
Марка: Asta/Satra Код: S-AFT
Уред за измерване температурата на замръзване на антифриза и състоянието на електролита на акумулатора. За измерване на антифриза са предвидени две скали според производствената характеристика - Етилен гликол или Пропилен гликол. Не е необходимо всяко измерване на гъстотата да се преизчислява в зави..
45.00 лв 57.75 лв
ТЕСТЕР ЗА ВОДНА ПОМПА НА ОХЛАДИТЕЛНАТА СИСТЕМА 0-15 PSI ТЕСТЕР ЗА ВОДНА ПОМПА НА ОХЛАДИТЕЛНАТА СИСТЕМА 0-15 PSI
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-8WPT15
Инструмент затестване на функционирането на водни помпи на охладителната система с механично задвижване на автомобили при работещ двигател.Помага за идентифициране на проблема на помпата и количеството на охладителната течност преминаващо през нея. Успешно можете да индифицирате неработеща или блоки..
47.00 лв
Купи
Тестер за проверка на изгорели газове в охладителната система
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: A-1025B
Уредът позволява лесна диагностика и бързо откриване на повреда на гарнитурата на главата или самата глава.  Принципът на работа на уреда се основава на измерване на съдържанието на CO2 в охладителната система. Реакционната течност в тестовата камера ще реагира с газовете от охладителната систе..
72.00 лв
Купи
Тестер за спирачна течност Тестер за спирачна течност
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-5LFT
Този електронен тестер на спирачна течност  измерва електропроводимостта и качеството по електронен път. Проводимостта се увеличава с увеличаване на съдържанието на влага. Този метод е много бърз и удобен за проверка.  При теста на спирачната течност всъщност се измерва какво е съдър..
14.00 лв
Купи
Марка: Asta/Satra Код: SLD501
Иновативен уред, който тества херметичността на различни системи с дим - пушек.Окомплектовка:генератор за дим.ABS куфар.захранващ кабел.маркуч с накрайник.2 уплътнителни балона: 90 и 130 мм.масло 100 мл.конусни адаптери 6 бр.:  4-10 мм (х2), 10-40 мм, 30-60 мм, 50-80 мм и 70-100 мм.Дим детектор..
538.00 лв 590.00 лв
Купи
К-кт за измерване на компресия на бензинови двигатели
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-31CTK
Съдържание:Манометър с гумирана обвивка 0-21bar(300PSI)Удължения - право, под ъгъл и удължаващ маркуч.4 броя адаптери: 1xM10x1.0, xM12x1.25, 1xM14x1.25, 1xM18x1.5..
32.00 лв
Купи
Комплект за проверка на охладителната с-ма 27 ч. Комплект за проверка на охладителната с-ма 27 ч.
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-27PT
Комплекта от 27 части е идеален за тестване на течове от охладителната система, както и за бърза смяна на охлаждащата течност. Маркирани са в различни цветове, за да изберете правилната капачка за тестване.  Включва: Помпа с маркуч с обхват на измерване 0-35 psi (0-2,5 бара).17 броя различни по..
195.00 лв
Купи
Комплект за проверка на охладителната с-ма 33 части
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-33PT
Когато става въпрос за поддържането на автомобили в оптимално състояние, един от ключовете към успеха е правилната диагностика на охладителната система. Комплектът за проверка на охладителната система от 33 части, произведен от водещия производител SATRA, представлява набор от специализирани ин..
225.00 лв
Купи
Комплект за проверка на турбо пътища 9 части Комплект за проверка на турбо пътища 9 части
Ново Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: A-9TSP
Този инструмент ви позволява да проверявате и диагностицирате турбо пътищата на леки автомобили и камиони.. Използването на този комплект е много лесно. Когато турбо пътищата са запушени и системата не достигне необходимото налягане, клапанът на комплекта се затваря автоматично. След това можете да ..
178.00 лв
Купи
Показани 1 от 10 | 10 (1 Страници)
Филтър за продукти