Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Ръчни инструменти

Вложка за отвиване на повредени болтове и гайки 3/8 8мм
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: TSX8
Вложка за отвиване на повредени болтове и гайки 8мм на 3/8Предназначена за отвиване на боядисани, ръждясали  и заоблени болтове и гайки.Изработена от хромванадиева стомана; За работа с гедоре на 3/8 гаечен ключ; Размер:8мм..
12.00 лв
Купи
Клещи за горивен филтър Satra
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-DFP12
Клещи за горивен филтър  SatraЗа сваляне и подмяна на връзките на горивният филтър и към горивопроводите.Предназначение: Audi, VW, Alfa, Fiat, Lancia, Volvo. Дължина 220мм...
15.60 лв
Купи
Комплект накрайници 3/8 и 1/2, 40части Комплект накрайници 3/8 и 1/2, 40части
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-40BS2
Съдържание:Дванадесетограмни звезди къси 30мм: M5, M6, M8, M10, M12 Дванадесетограмни звезди удължени 75мм : M5, M6, M8, M10, M12Шестограми къси 30мм: 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12мм. Шестограми удължени 75мм : 4, 5, 6, 7, 8, 10, 12мм. Шестограми звезди къси 30мм: Т20, Т25, Т30, Т40, Т45, Т50, ..
42.00 лв
Купи
Комплект Щанги 4броя
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-4PBS
Изработена от закалена стомана, използвана за разглобяване, повдигане, огъване или сглобяване.Удобни дръжки, покрити с издръжлива пластмаса за осигуряване на подходящ захват.Те имат ъглов връх, който предлага допълнителна точка на лост за работа в тесни зони, а заострените краища лесно пасват между ..
21.00 лв
Специализиран ключ за монтаж и демонтаж на турбо
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: A-1307
Специализиран ключ за монтаж и демонтаж на турбина -12мм - VW / Audi V6 TDI..
18.00 лв
Купи
Удължени отвертки торкс 4бр. 450мм.
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: 4SST
Удължени отвертки токс с магнитен и закален връх. Изработени от висококачествени материали, пригодени за работа на тесни и труднодостъпни места където не може да се достъпи със стандартна торксова отвертка. Здрави и надеждни с ергономичен дизайн на ръкохватката за по добър захват при работа.Съд..
25.00 лв
Купи
Автоматичен център Автоматичен център
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-AAP
Автоматичен център за маркиране позволява многократно маркиране на метал, дърво или пластмаса.Регулиране на силата на удара - за по силен удар завъртете по посока на часовниковата стрелка- за по-лек удар обратно на часовниковата стрелка.Удобен за употреба с една ръка, без да се налага употребата на ..
6.90 лв
Марка: Asta/Satra Код: WS2410
 Със своите автоматични функции, тези кабелни клещи са незаменим инструмент за оголване и кримпване на вашите кабели. Самите клещи осигуряват лесно сваляне на кабел и изолация, както и кримпване на изолирани и неизолирани клеми, без необходимост от предварителна настройка. Освен това дръжките н..
25.00 лв
Купи
Марка: Asta/Satra Код: S-R24BS
Комплектът включва:1/4 " тресчотка за битове1/4" магнитен удължител за накрайници, дължина 60 мм1/4" Вложки: 6, 7, 8, 10, 11, 13Плосък накрайник: 3, 4, 5, 6Накрайници Philips PH / PZ:  PH1, PH2, PH3, PZ1, PZ2, PZ3Torx: T10, T15, T20, T25, T30Адаптер за фасунги 1/4"...
19.00 лв
Марка: Asta/Satra Код: S-TS11X
Комплектът за премахване на повредени гайки и болтове SATRA е перфектният инструмент, който ви помага да премахнете упоритите гайки и болтове. Състои се от 10 вложки с обща дължина 27 mm, като всяка вложка има специална форма, проектирана за максимално захващане. Вложките са изработени от висококаче..
27.80 лв
Купи
Къси тресчотки 3бр. 1/4, 3/8 и 1/2 72 зъба Къси тресчотки 3бр. 1/4, 3/8 и 1/2 72 зъба
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-QR72S
Комплект тресчотки  3 части с изключително къса дръжка с функция за бързо освобождаване на притискащата глава на тресчотката.Малкия им размери и тяхната функционалност Ви позволяват да работите дори на най-тесните места.Съдържание:Тресчотка 1/4" - L = 89 мм.Тресчотка 3/8" - L = 108 мм.Тресчотка..
42.00 лв
Купи
Луфтомер 16 пластини под ъгъл 45° Луфтомер 16 пластини под ъгъл 45°
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-S16PG
16 размера:под ъгъл 45°Дължина на пластината: 90мм, на чупката 25 мм.Размери в мм: 0.127, 0.152, 0.178, 0.203, 0.229, 0.254, 0.279, 0.305, 0.330, 0.356, 0.381, 0.406, 0.432, 0.457, 0.483 и 0.508 мм.Размери в инчове: 0.005, 0.006, 0.007, 0.008, 0.009 , 0.010, 0.11, 0.012, 0.013, 0.014, 0.015, 0.016, ..
12.00 лв
Купи
Показани 1 от 12 | 15 (2 Страници)

Независимо дали поправяте автомобили или работите по къщата си, наличието на правилния инструмент за работата е от решаващо значение за успеха на ремонта. Ръчните инструменти, които сме събрали в нашия уеб сайт, ще се харесат както на професионалисти, така и на домашни майстори, защото предлагаме само инструменти с най-високо качество от най-реномираните марки и имаме ненадмината селекция. Тук ще намерите различни модели и видове ръчни инструменти - гаечни ключове, вложки, отвертки и чукове; режещи инструменти като триони, ножици и помощни ножове; клещи, много специализирани инструменти и много други.
Търсите ли идеалния набор от инструменти, за да се справите с всяка работа? Ние ви покриваме! От ръчни инструменти, комплекти инструменти и гаечни ключове до клещи, адаптери и накрайници - имаме всичко, от което се нуждаете. Прочетете, за да откриете нашите най-добри избори за най-добрите инструменти и колички за инструменти, налични на пазара днес.

Какво представляват ръчните инструменти?

Търсите ли идеалния инструмент за следващия си проект „Направи си сам“? Чували ли сте за ръчни инструменти, но не сте сигурни какво представляват? Ако е така, попаднали сте на правилното място!

Ръчните инструменти са инструменти, чието използване изисква ръчен труд. Те са идеални за работа по малки проекти, тъй като могат лесно да се транспортират и не изискват използване на електричество. Ръчните инструменти могат да се използват за различни задачи като рязане, пробиване, шлайфане и оформяне.

Предлагат се много различни видове ръчни инструменти. Някои от най-популярните включват клещи, гаечни ключове, отвертки, тресчотки, вложки, вирбели, адаптери, накрайници, удължители и др.
Ръчните инструменти могат да се използват за различни задачи в къщата или работилницата. Те често се използват в дърводелството, водопроводната и автомобилната работа. Много домашни майстори предпочитат да използват ръчни инструменти, защото те предлагат прецизност и контрол, които другите инструменти може да не предоставят.
Когато избирате правилния ръчен инструмент за вашия проект, важно е да имате предвид вида на материала, с който ще работите, както и размера и формата на вашия проект. Също така е важно да вземете предвид бюджета си, когато избирате ръчни инструменти, тъй като някои може да са по-скъпи от други.
И накрая, важно е винаги да вземате мерки за безопасност, когато използвате какъвто и да е вид инструмент. Не забравяйте да прочетете инструкциите, преди да използвате инструмент, за да избегнете потенциални наранявания или щети.
Надяваме се, че този ЧЗВ ви е помогнал да разберете какво представляват ръчните инструменти и как те могат да помогнат при следващия ремонт.
Ръчните инструменти са инструменти, които се използват на ръка, без да са необходими електрически инструменти или сложни машини. Примери за ръчни инструменти включват отвертки, гаечни ключове, клещи, чукове и длета. Ръчните инструменти могат да се използват за различни задачи като затягане на болтове и винтове, рязане на материали и пробиване на отвори.

Какви са предимствата на използването на ръчни инструменти?

Ръчните инструменти предлагат много предимства пред електрическите инструменти. Те често са по-достъпни и изискват по-малко поддръжка от електрическите инструменти. Освен това те могат да се използват на места, където няма електричество или е трудно достъпно. Освен това ръчните инструменти обикновено са по-прецизни от електрическите, което позволява по-голяма точност при изпълнение на задачи.

Кои са основните ръчни инструменти за лични ремонти

Основните ръчни инструменти за самостоятелни ремонти включват отвертки, гаечни ключове, клещи, чукове, длета, триони и пили. Те могат да се използват за сглобяване на мебели, създаване на арт проекти и изпълнение на различни други задачи. Важно е да имате правилния размер на всеки инструмент, за да осигурите успешна работа.

Какви съвети трябва да имам предвид, когато избирам правилния инструмент?

Когато избирате инструмент за конкретна работа, е важно да имате предвид материала, с който работите (дърво, метал и т.н.), размера на площта, върху която ще работите, и вида на задачата, която изпълнявате (пробиване на отвори или затягащи винтове). Освен това е важно да изберете инструмент, който е удобен за използване, тъй като това ще направи работата ви по-бърза и лесна.

Има ли съвети за безопасност при използване на ръчни инструменти?

Важно е винаги да четете и следвате инструкциите, приложени към вашия ръчен инструмент, преди да го използвате. Освен това винаги носете предпазни средства като предпазни очила и ръкавици, когато работите с ръчни инструменти. Също така е важно да избягвате носенето на широки дрехи, които могат да бъдат хванати

Видове ръчни инструменти

Какви видове ръчни инструменти се предлагат?

Ръчните инструменти се предлагат в различни форми, размери и цели. Обичайните видове ръчни инструменти включват клещи, гаечни ключове, вложки, вирбели, адаптери, битове, удължители, отвертки, тресчотки и други пръти. Предлагат се и комплекти ръчни инструменти, които се предлагат с набор от различни видове инструменти в един удобен пакет. Тези комплекти обикновено включват ръчни инструменти с размери 1/4", 3/8", 1/2", 3/4" и 1". Клещите се предлагат в различни форми и размери като комплекти клещи, удължени клещи, гаечни ключове, нарязани звезди, секторни гаечни ключове, тресчотки, звездообразни гаечни ключове и комплекти. Вложките се предлагат в диапазон от размери, включително 1/4", 3/8", 1/2", 3/4" и 1", докато адаптерите се предлагат в същите размери плюс 5/16" и T-адаптери. Накрайниците и удължителите на накрайниците също се предлагат в различни размери, за да отговарят на вашите специфични нужди. Освен това има разнообразие от други ръчни инструменти, като например пръти, които са чудесни за поддържане или окачване на предмети.

Какви са предимства на ръчните инструменти

Какви са предимствата от използването на ръчни инструменти?

Ръчните инструменти предлагат редица предимства пред електрическите инструменти. Като цяло те са по-достъпни, изискват по-малко поддръжка и са по-лесни за използване за определени задачи. Ръчните инструменти също осигуряват по-голяма прецизност, позволявайки ви да изпълнявате по-сложни задачи и да контролирате точното количество сила, приложена при работа с деликатни материали. Освен това ръчните инструменти обикновено са по-безопасни от електрическите инструменти, особено когато работите в тесни пространства или с материали, които могат да бъдат повредени от електрически инструмент.

Основни ръчни инструменти за проекти „Направи си сам“.

Кои са основните ръчни инструменти за проекти „Направи си сам“?

Основните ръчни инструменти за проекти „Направи си сам“ включват клещи, гаечни ключове, вложки, вирбели, адаптери, накрайници, удължители и отвертки. Всеки от тези инструменти се използва за различни цели и може да се използва за справяне с различни задачи.

Какво трябва да търся при избора на инструмент?

При избора на инструмент е важно да вземете предвид размера на проекта и вида на материала, с който работите. Различните инструменти са проектирани и проектирани да работят най-добре със специфични материали и приложения. Също така е важно да вземете предвид качеството на инструмента – изберете висококачествени инструменти, които ще издържат по-дълго и ще осигурят по-добри резултати.

Има ли някакви съвети за безопасност, които трябва да имам предвид, когато използвам ръчни инструменти?

Винаги четете ръководството с инструкции, което се доставя с инструмента, преди употреба, и следвайте всички указания за безопасност. Носете предпазни средства като очила и ръкавици, когато използвате електрически инструменти, и се уверете, че имате добро осветление, за да можете да виждате ясно работата си. Освен това никога не оставяйте инструмент без надзор, когато работи или е свързан към източници на захранване – изключете всички източници на захранване, преди да напуснете района.

Съвети за избор на правилния инструмент

Кои са най-важните съвети за избор на правилния инструмент?

Има няколко важни съвета, които трябва да имате предвид, когато избирате правилния инструмент за работа. Първо, трябва да знаете какъв тип работа вършите – това ще ви помогне да изберете правилния инструмент за работата. След това помислете за размера и формата на проекта – определени инструменти са предназначени за конкретни видове проекти. Трето, трябва да оцените качеството на материалите, използвани в инструмента – търсете здрава, издръжлива конструкция с добра изработка. И накрая, проучете марката и отзивите за даден продукт, преди да го купите, за да сте сигурни, че отговаря на вашите нужди.

Какви видове ръчни инструменти се предлагат?

Ръчните инструменти могат да бъдат разделени на няколко категории, включително клещи, гаечни ключове, вложки, вирбели, адаптери, накрайници, удължители, отвертки, тресчотки и други пръти. Клещите се предлагат в различни размери и форми и могат да се използват за захващане на предмети или за завъртане на гайки и болтове. Гаечните ключове се използват за затягане или разхлабване на болтове и гайки. Вложките са малки части, които се вписват в дупка или слот, за да закрепят нещо на място. Вирбелите се използват за свързване на две части под ъгъл или въртящи се съединения. Адаптерите позволяват различни размери на инструменти да пасват един на друг. Накрайниците са малки заострени части, които могат да се използват с бормашина или отвертка за пробиване на отвори или завинтване на винтове. Удължителите се използват за увеличаване на обхвата на инструмента, а отвертките се използват за завинтване на винтове в дървени или метални повърхности. Тресчотките осигуряват прецизен контрол върху затягането и разхлабването на гайки и болтове с минимално усилие. Други пръчки, като лостове, могат да се използват за отваряне на предмети или премахване на пирони от дървени повърхности.

Какво трябва да търся, когато купувам ръчни инструменти?

Когато купувате ръчни инструменти, търсете такива, направени от здрави материали с добра изработка. Проверете отзивите за даден продукт, преди да го закупите, за да сте сигурни, че отговаря на вашите нужди

Съвети за безопасност при използване на ръчни инструменти

Какви съвети за безопасност трябва да имам предвид, когато използвам ръчни инструменти?

Когато използвате ръчни инструменти, е важно да вземете необходимите предпазни мерки, за да избегнете наранявания или злополуки. Винаги носете подходящи предпазни средства, когато използвате всякакъв вид инструменти, включително ризи с дълги ръкави, панталони, работни ръкавици и предпазни очила. Уверете се, че инструментът, който използвате, е в добро състояние и е предназначен за изпълняваната задача. Прочетете внимателно инструкциите преди употреба и следвайте всички предупреждения за безопасност. Дръжте инструментите организирани и съхранявани безопасно на сухо място, далеч от деца. Винаги изключвайте електроинструментите от контакта, преди да опитате да ги ремонтирате или поддържате. И накрая, уверете се, че правилно изхвърляте всички стари или счупени инструменти по екологичен начин.


Филтър за продукти