Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Вложки

Марка: Asta/Satra Код: TSX8
Вложка за отвиване на повредени болтове и гайки 8мм на 3/8Предназначена за отвиване на боядисани, ръждясали  и заоблени болтове и гайки.Изработена от хромванадиева стомана; За работа с гедоре на 3/8 гаечен ключ; Размер:8мм..
12.00 лв
Купи
Комплект дванадесетостени удължени ударни вложки 1/2 10бр. Комплект дванадесетостени удължени ударни вложки 1/2 10бр.
Ново
Марка: Asta/Satra Код: 545SET10
Когато става въпрос за мощ и издръжливост в автосервизите и индустрията, професионалистите търсят инструменти, които не само улесняват работата им, но и предлагат дълготрайност и надеждност. Комплект удължени ударни вложки 1/2" 10бр. е разработен, като отговор на високите изисквания на спе..
98.00 лв
Купи
Марка: Asta/Satra Код: S-TS11X
Комплектът за премахване на повредени гайки и болтове SATRA е перфектният инструмент, който ви помага да премахнете упоритите гайки и болтове. Състои се от 10 вложки с обща дължина 27 mm, като всяка вложка има специална форма, проектирана за максимално захващане. Вложките са изработени от висококаче..
27.80 лв
Купи
Комплект ударни вложки дванадесетостени 1/2 10бр. Комплект ударни вложки дванадесетостени 1/2 10бр.
Ново
Марка: Asta/Satra Код: 525SET10
Всяка професионална работилница и автосервиз си ползват качествени инструменти, които да улесняват работата и да гарантират дълготрайността на вложения труд. Когато става въпрос за затягане на болтове и гайки, точността и силата са от ключово значение. Комплектът ударни вложки дванадесетостени ..
48.00 лв
Купи
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)
Филтър за продукти