Menu
Menu
Филтър
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Отвертки

Удължени отвертки торкс 4бр. 450мм.
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: 4SST
Удължени отвертки токс с магнитен и закален връх. Изработени от висококачествени материали, пригодени за работа на тесни и труднодостъпни места където не може да се достъпи със стандартна торксова отвертка. Здрави и надеждни с ергономичен дизайн на ръкохватката за по добър захват при работа.Съд..
25.00 лв
Купи
Марка: Asta/Satra Код: 4SSG
Комплект отвертки с магнитен и закален връх, изработен от висококачествена стомана.Подходящ за работа на тесни и труднодостъпни места, недостъпни за къси отвертки.Отвертките са здрави, издръжливи, надеждни и имат ергономичен дизайн на дръжката, който не позволява да се плъзга в ръката ви.Обща дължин..
16.00 лв
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)

Сред многообразието от ръчни инструменти, които са желани елемент на всеки автосервиз, отвертките заемат ключово място. Инвестицията в качествени отвертки от доказани производители не само улеснява работата на професионалиста, но и гарантира изработката на услугите на най-високо ниво.

Кръстати отвертки PH: Прецизност и надеждност във всяко завъртане

Изборът на кръстати отвертки PH е решаващ за качеството на работата във всеки сервиз. Благодарение на специализирания дизайн и оптималното захващане, което предлагат тези инструменти, техниците могат да извършват дейности с висока степен на точност и без усилие. Кръстатите отвертки са незаменими при работа с множество видове винтове, което ги прави универсален инструмент в индустриалния сектор.

Прави отвертки: Непоколебима стабилност и дълготрайност

Правите отвертки са едни от най-често използваните инструменти и са изключително важни за всяка работилница. Те предлагат възможност за извършване на прецизни манипулации, което е в основата на качественото завъртане и отвъртане на винтове с права нарезка. Освен това, издръжливостта и здравината на професионалните прави отвертки гарантират, че те могат да издържат на ежедневната интензивна употреба без проблеми.

Ударни отвертки: Сила и ефективност при трудно отвъртане

За ситуации, когато е необходимо да се преодолее силно затегнат винт или корозиран болт, ударните отвертки се превръщат в незаменим помощник. Те са проектирани да прилагат ударно движение по оста на винта, което се обезпечава от специалната им конструкция. Така ударните отвертки осигуряват нужната сила за завъртане или отвъртане дори и на най-упоритите винтове.

Отвертки Torx: Прецизно приспособени за специфични области на употреба

Отвертки Torx, още известни като отвертки със звездообразен накрайник, осигуряват висока степен на хващане и минимизират риска от плъзгане. Заради своята специфична форма, те са най-подходящите за определени видове винтове, като намират широко приложение в автомобилостроенето и електрониката. Те предлагат върхово качество и издръжливост при работа в изискващи точност и надеждност условия.

Нашата категория "Отвертки" в Инструменти - ОРГ ЕООД предлага висококачествени ръчни инструменти на конкурентоспособни ниски цени. Ние сме посветили време и ресурси да селектираме само най-добрите продукти от доказани производители, за да сме сигурни, че клиентите ни получават надеждни и устойчиви инструменти, които да отговарят на високите стандарти на индустрията. Предлагаме бърза и ефективна доставка в София и страната, за да може всеки наш клиент да разполага с необходимия инструментариум без забавяне.

В Инструменти - ОРГ ЕООД разбираме значението на детайла и качествената работа, и затова сме тук, за да ви подсигурим с инструментите, които ще направят всеки ваш проект успешен. Доверете се на нашия професионализъм и опит - изберете правилните отвертки за вашата работа сега.

Филтър за продукти