Menu
Menu
Your Cart
Този сайт използва бисквитки. Научете повече

Универсална скоба за клапани

Универсална скоба за клапани
Универсална скоба за клапани
Топ продукт
Универсална скоба за клапани
Универсална скоба за клапани
Универсална скоба за клапани
Универсална скоба за клапани - A-EVS3 - Скоби - Подходяща за автомобили: Opel, BMW, Seat, VW, Hyundai, Toyota, Ford 16V, Renault. Марка: ASTA ХАРАКТЕРИСТИКА: Инструмент за клапани за двигатели 8V, 12V и 16V с горно разположени разпределителни валове . Научете повече ...

Поръчаните от вас продукти се доствят от куриерска фирма  Еконт.  Заявените продукти се доставят до 3 /три/ работни дни от получаване на поръчката.

Заявки направени след 16:30 часа се обработват на следващия ден.

За населени места без офис  срокът на доставка зависи от графика на обслужване на населеното място съгласно разчета на куриерската фирма.

Напишете коментар

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете коментар.
49.00 лв
  • Налинчност: Наличен
  • Марка: Asta/Satra
  • Код: A-EVS3
  • Тегло: 2.10кг

Двигателят е сърцето на всяко автомобилно превозно средство и неговото безпроблемно функциониране е от съществено значение за дългосрочната производителност на автомобила. Независимо дали сте професионален механик или любителски ентузиаст, инструментите, с които работите, трябва да бъдат точни, надеждни и универсални. Точно такъв инструмент е универсалната скоба за клапани ASTA A-EVS3, която е предназначена за прецизно обслужване на най-съществената част на двигателя.

Защо универсалната скоба за клапани на ASTA е необходима във вашия автосервиз?

ASTA е марка, която се наложи на пазара със своята качествена изработка и надеждност. Универсалната скоба е проектирана да улесни и оптимизира ремонтните процедури на клапаните на различни модели двигатели, включително 8V, 12V и 16V с горно разположени разпределителни валове.

С това незаменимо устройство, можете да извършите демонтаж и монтаж на гумички на клапани, както и на пружините на клапаните бързо и безопасно, което е от решаващо значение за поддръжката и ремонта на двигателния отсек.

Подходяща за широка гама автомобили, универсалната скоба ASTA A-EVS3 може да бъде използвана за марки като Opel, BMW, Seat, VW, Hyundai, Toyota, Ford 16V, Renault, което я прави изключително полезна във всеки автосервиз.

Технически характеристики, които отличават ASTA A-EVS3

Инструментът се отличава със своите адаптируеми компоненти и висока издръжливост. Притискащият лост има дължина от 330 мм и пет позиционни отвора, което осигурява гъвкавост и прецизност при работа. Наред с него, комплектът включва притискащи елементи с различни размери - диаметър от 24 мм, 30 мм и 35 мм, и дължина 85 мм, което позволява подходящият инструмент да се адаптира към различните габарити на клапанните пружини.

Тези технически параметри позволяват максимално улеснение и точност при работа, като същевременно се намалява риска от повреждане на частите на двигателя.

Използвайте ASTA A-EVS3 за ефективен и безопасен ремонт на двигателя

Универсалната скоба за клапани ASTA A-EVS3 е не само удобен, но и безопасен инструмент за работа. Той предоставя възможността за изключително прецизен контрол върху процеса на екстракция и инсталация, намалявайки всякакъв потенциален риск от повреждане на основните компоненти на двигателя или болтовите връзки.

Инвестирайки в този инструмент, вие гарантирате високо качество на извършване на ремонтите, увеличавате ефективността и продуктивността на работните процеси, и същевременно осигурявате дълготрайност на двигателите, по които работите.

Универсалната скоба за клапани ASTA A-EVS3 е вашият верен партньор в автосервиза, който ще оптимизира времето за работа и ще подобри качеството на извършваните ремонти. Настоящият инструмент от ASTA е доказателство за иновациите в автомобилната индустрия и постоянното стремеж към усъвършенстване на техниката за ремонт.

За всеки професионален техник, който цени прецизността и качеството в работата си, универсалната скоба за клапани ASTA A-EVS3 е незаменима част от арсенала с инструменти.

Индикаторна стойка за ГМT 14мм х 1,25
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: A-TP93
Индикаторна стойка за горна мъртва точка 14мм х 1,25. Подходяща за Alfa Romeo,Fiat,Lancia,VW,Audi,Skoda и др.Служи за правилното синхронизиране..
34.00 лв
Купи
Марка: Asta/Satra Код: S-W11VR
Създаден като незаменима част от оборудването при ремонт, този инструмент за обтягане на пистов ремък е прецизно проектиран да разхлабва шай..
55.00 лв
Купи
Инструменти за монтаж на ремъци
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: BS268
Предназначен за монтаж и демонтаж на многоканални ремъци.Предотвратява повреда на ролката при монтаж и демонтаж.Комплекта може да се използва за:ALFA ..
48.00 лв
Купи
К-кт за занитване и разнитване на 3мм и 4мм пинове на вериги Mercedes
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-7022UPG
Предназначени за разнитване и занитване на едноредови и двуредови ангренажни вериги на Mercedes CDI двигатели.Комплектът включва всички видове накрайн..
152.00 лв
Купи
К-кт. ключове за оптягане на ремък 15 части
Топ продукт
Марка: Asta/Satra Код: S-170WUPG
Комплект инструменти за оптягане на ролки на ремъци на автомобили. Също така може да бъде използван и за трудно-достъпни места. Звездогаечни..
78.75 лв
Купи